Hipovet

Wspaniałą formę pomocy zaproponowała nam Firma Hipovet Laboratorium You & Your Horse z Łodzi, dlatego też pragniemy zaprosić Państwa do korzystania z produktów tej Firmy
Kupując nabłyszczającą odżywkę do grzywy i ogona – HIGH GLOSSY, każda 1zl ze sprzedaży jest przekazywana na rzecz fundacji Tara
Piękno konia często kojarzy się z falującą grzywą podczas galopu, z jedwabistym ogonem. Niestety w naturze nie tak to wygląda, ogony i grzywy często powplątywane są rzepami, skręcone w dredy. Dokładnie to wiemy, bo gdy nasi podopieczni wracają z letniego wypasu, mamy ogromną ilość pracy z doprowadzeniem ich ogonów i grzyw do ładu. Odżywki, szampony są tu nieopisaną pomocą. Najlepsze są te, które są jak najbardziej naturalne, a takimi należy określać produkty Firmy Hipovet. Powoli dla Tary zaczyna się nowa era pomocy, pomocy od społeczeństwa, nowa era, dzięki której Tara rozbłyśnie mocniejszą, jaśniejszą gwiazdą, dzięki której z jeszcze większym zaangażowaniem będzie mogła prowadzić swoją misję.

Szampon dla koni