Pełna mobilizacja

Uwaga! Uwaga!
Pełna mobilizacja!!!
Mamy czas dziś do godziny 15:00 lub do czasu pracy urzędów możemy zatrzymać Skaryszewskie Wstępy!
Dopisujcie nagłówki do kogo adresujecie, podpiszcie i natychmiast wysyłajcie. Proste wyjaśnienie napisała Hanna:
Wszędzie ze względu na koronowirusa odwołują imprezy.

Na politechnice stan alarmu.

Przecież przyjeżdżają z Włoch i Francji.

Moja kumpela mieszkająca w Paryżu mówiła, że tam powszechna mobilizacja antykoronowirusowa. Nawet kto nie musi pracować to nie idzie do pracy.
Jest już cholernie późno, ale, biorąc pod uwagę słuszne spostrzeżenie innej osoby, możemy jeszcze spróbować. Pismo miało powstać wcześniej, ale ze względu na brak podstaw prawnych odnośnie rozporządzeń o ASF (głównie świnie) odpuściliśmy, gdyż bez nacisku medialnego i nie wiele by one dało. Jednak w zaistniałej sytuacji, łącząc dwa wirusy, można wywrzeć spory nacisk na służby sanitarne oraz wojewodę. Skleciłem na kolanie teraz takie pismo. Nie jest może jakieś perfekcyjne dlatego macie możliwość edycji. Ja osobiście wysyłam je w takiej formie do GIW, PIW w Radomiu oraz do Wojewody mazowieckiego. Zachęcam do tego również Was. Udostępniajcie i wysyłajcie wszędzie do organizacji też ! Mało czasu mamy

GIW: inspektorat@gis.gov.pl

PIW; radom@piwet.net