Mydlenie oczu – Skaryszew 2020

Bierność zabija !!!

Wzywam wszystkie organizacje prozwierzęce do konkretnej akcji prowadzącej do likwidacji targu koni rzeźnych w Skaryszewie!.
Wzywam do tropienia handlarzy końmi na Wstępach w Skaryszewie oraz do patrolowania okolicy targu, potrzebni ludzie z samochodami, gotowi do tego, by jechać za transportami, gdzie w poprzednich latach dochodziło do ustawek, gdzie handlarze przeładowywali do transportów rzeźnych zakupione konie na targu! Wzywam organizacje prozwierzęce: zaapelujcie do swoich aktywistów niech przyjadą ze swoim sprzętem nagrywającym do Skaryszewa z niedzieli na poniedziałek (01. 03 – 2.03.2020). Zgłoszone jest pokojowe zgromadzenie, apelujcie niech przyjadą z transparentami! Oficjalny wjazd na targ od 05:00 rano … ile koni do tego czasu zgromadzą w transportach na wjazdach…!

Koniec kłamstw! Koniec krwawych wstępów! Koniec…!

Bierność zabija konie!. Czas zamknąć Skaryszewskie Wstępy! Już Dość wieloletnich kłamstw włodarzy Skaryszewa! Czy jesteście gotowi zacisnąć pięść…!???