Pamiętajcie o 1%

Czas rozliczeń 1% można by rzec w pełni. Ten i poprzedni rok jest dla Tary bardzo ciężkim czasem , zwłaszcza w strefie finansowej. Nie jesteśmy już w stanie zamówić tyle reklam odnośnie 1%, co w poprzednich latach, tak Drodzy, zamówić, bo Fundacja jak każda inna „firma” musi zapłać za reklamę. Nie myślimy o spotach telewizyjnych (których zresztą nigdy nie było) są one poza zasięgiem naszych marzeń finansowych.

Dlatego, Dlatego, Dlatego

Zwracamy się z prośbą do wszystkich Was odwiedzających naszą stronę, prosimy rozdawajcie wśród znajomych ulotki, które my chętnie podeślemy. Są co prawda w tym roku bardzo skromne w postaci jednej czwartej kartki A4 bo tylko na takie nas było stać, ale są.
Podajcie w mailu adres i mniej więcej ilość ulotek, jaką potrzebujemy.
A być może ktoś z Was chciałby zrobić własny projekt ulotki, zapraszamy do tworzenia. My to wydrukujemy i znów pójdzie w Polskę.
A może ktoś będzie chciał stworzyć baner 1%, a ktoś inny umieścić go na stronie do tego tez również zapraszamy.

jeden procent